VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD

VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD descargar pdf

«VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD completo en español»

Estás por comenzar a descargar VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

viure sense pensar, viure en plenitud-antonio jorge larruy-9788416139231

Sinopsis de VIURE SENSE PENSAR, VIURE EN PLENITUD

En tots nosaltres hi ha una demanda profunda de plenitud, un anhel de més naturalitat i autenticitat, de ser nosaltres mateixos d’una manera lliure, espontània i sense limitacions. En definitiva, de viure bé.

Busquem respostes a l’exterior i no som conscients que la clau és al nostre interior. Antonio Jorge Larruy et proposa quatre grans eines: l’actitud positiva, l’acceptació, la meditació i la reeducació del nen interior. Som un potencial d’energia, d’amor i de llum i intel·ligència, i exercitant-nos aconseguirem viure plenament.

A través de casos pràctics i de preguntes plantejades per persones com tu, el llibre t’acompanyarà en tot el que et preocupa: la família, els fills, la parella, la feina, els diners, les malalties, la relació amb un mateix i amb els altres, el creixement personal.

«Aquest llibre s’ocupa dels pensaments, però va molt més enllà, en direcció a la plenitud i la pau interior. I ho fa amb un llenguatge que en cap cas és místic: Antonio Jorge Larruy toca de peus a terra. Aquest és, al meu entendre, el seu principal mèrit.» [Del pròleg de Gaspar Hernàndez].

Amb preguntes i respostes del programa L’ofici de viure, de Catalunya Ràdio.
Ver más

Antonio Jorge Larruy

Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Autoayuda

Géneros de este libro:

Autoayuda y Espiritualidad

Meditación y relajación

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1710
  • Descargas del fichero: 625
  • Tamaño total: 647KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle