VIDES PRIVADES DE LA BARCELONA BURGESA

VIDES PRIVADES DE LA BARCELONA BURGESA descargar pdf

«VIDES PRIVADES DE LA BARCELONA BURGESA completo en español»

Estás por comenzar a descargar VIDES PRIVADES DE LA BARCELONA BURGESA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

vides privades de la barcelona burgesa-lluis permanyer-9788415002703

Sinopsis de VIDES PRIVADES DE LA BARCELONA BURGESA

UNA MIRADA PENETRANT A LA VIDA FAMILIAR DE LA BURGESIA Lluís Permanyer es el gran coneixedor de la burgesia barcelonina i els moviments artístics, socials, culturals i polítics que aquesta va impulsar entre els segles XIX i XX. El seu anterior llibre amb Angle Editorial, _L’esplendor de la Barcelona burgesa_, va suposar un gran exit de vendes amb sis edicions. Ara, amb _Vides privades de la Barcelona burgesa_ s’endinsa i aprofundeix en els rituals, els esdeveniments i les formes de vida familiars i personals d’aquesta classe social. La seva mirada desgrana i analitza les interioritats de la família, el temps dedicat a les diverses formes d’oci, la varietat de diversions i d’afeccions privades, les celebracions, les festes particulars, les formes de relació privada. Tot allo que habitualment quedava dins de casa, dins de la família. El llibre presenta una selecció fotogràfica extraordinària, resultat d’una àmplia recerca en arxius familiars i personals. La majoria d’imatges són, doncs, inedites i capten moments de la vida quotidiana de les grans famílies de Barcelona. LLUÍS PERMANYER Nascut a Barcelona el 1939, es periodista. Escriu a _La Vanguardia_ des del 1966, on es cronista de la ciutat. Ha estat guardonat amb els premis Luca de Tena, Ciutat de Barcelona, Pere Quart d’H
Ver más

Lluis Permanyer
Lluís Permanyer, Barcelona 1939, periodista conegut des de les seves col·laboracions a la revista Destino, té molta obra publicada. Destaquen els llibres dedicats a la ciutat de Barcelona i els retrats d’artistes cèlebres, com ara Sagarra vist pels seus íntims; Miró, noranta anys; Tàpies i la nova cultura o Brossa per Brossa, records, entre molts altres. Té el premi Ciutat de Barcelona de periodisme i va guanyar el Premi Pere Quart d’humor i sàtira pel seu llibre No la saps, aquesta? Actualment és col·laborador de La Vanguardia.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1767
  • Descargas del fichero: 1010
  • Tamaño total: 690KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle