VIDA I DESTI

VIDA I DESTI descargar pdf

«VIDA I DESTI completo en español»

Estás por comenzar a descargar VIDA I DESTI en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de VIDA I DESTI

«Vida i destí» emociona, commou i pertorba el lector des de la primera frase i ha estat comparada justament amb obres mestres com «Guerra i pau» i «El doctor Jivago». Durant el setge a Stalingrad, l’exèrcit nazi i les tropes soviètiques escriuen una de les pàgines més terribles de la història, però la història també és feta de les vides, dels sentiments, de les misèries humanes o la bondat dels seus protagonistes en el marc de la batalla de Stalingrad, des de camperols fins a científics, des de soldats rasos fins a Hitler o Stalin.
Vida i destí és una novel·la de guerra, una saga familiar, una novel·la política, una novel·la d’amor, amb la qual Vassili Grossman potser volia canviar el món i que les autoritats soviètiques van prohibir implacablement. La lectura d’aquesta novel·la és una experiència que sacseja la consciència, que permet comprendre les grans tragèdies de la història recent i descobrir com l’home, fins i tot davant l’horror màxim, pot sobreviure gràcies a la seva pròpia bondat.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1232
  • Descargas del fichero: 853
  • Tamaño total: 693KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle