VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA

VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA descargar pdf

«VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA completo en español»

Estás por comenzar a descargar VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de VIATGE AL CENTRE DE LA TERRA

La primera novel·la de Verne, Cinc setmanes amb globus (1862) va donar-li tanta fama, que va continuar escrivint llibres d’aventura fantàstica. El següent fou Viatge al centre de la Terra (1864), i va haver de documentar-se en geologia, mineralogia i paleontologia. Les detallades descripcions d’animals prehistòrics van meravellar els experts.
Ver más

JULES VERNE

(Nantes, 8 de febrer de 1828 – Amiens, 24 de març de 1905) fou un escriptor francès conegut especialment per novel·les on apareixen molts temes de ciència-ficció i un nombre considerable d’invents tècnics. Una de les seves idees era la»novel·la de la ciència»: escriure aventures basades en els invents i avenços científics i tècnics. Les seves obres més destacades són:Vint mil llegües de viatge submarí,La volta al món en vuitanta dies,De la Terra a la Lluna,L’illa misteriosaiMiquel Strogoff.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1456
  • Descargas del fichero: 1024
  • Tamaño total: 702KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle