UNA PASSEJADA PER BARCELONA: GUIA NOVEL.LADA TURISTICO – CULTURAL

UNA PASSEJADA PER BARCELONA: GUIA NOVEL.LADA TURISTICO – CULTURAL descargar pdf

«UNA PASSEJADA PER BARCELONA: GUIA NOVEL.LADA TURISTICO – CULTURAL completo en español»

Estás por comenzar a descargar UNA PASSEJADA PER BARCELONA: GUIA NOVEL.LADA TURISTICO – CULTURAL en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de UNA PASSEJADA PER BARCELONA: GUIA NOVEL.LADA TURISTICO – CULTURAL

Hi ha moltes maneres d’aproximar-se a la història del nostre país. Una de les que tenim més a mà, i que en canvi practiquem poc, és passejar ben atents pels carrers de Barcelona. I remarco la paraula atents perquè, com diu un dels personatges que integren el petit grup de turistes amb els quals el lector fa aquest viatge per la capital catalana, «mirem però no veiem», és a dir; cada dia transitem mil i una vegades per davant de llocs i monuments que ens passen completament desapercebuts.
Així, el primer objectiu d’aquesta original guia turística és descobrir-nos la nostra història a través dels monuments coneguts però també desconeguts de la ciutat. És així com l’autor, a través de la Núria, la guia del grup, desplega una explicació que transcendeix la història del monument o l’edifici en si per endinsar-se en la biografia d’artistes, polítics i escriptors, i també en els contextos socioculturals i econòmics de cada moment històric.
No es tracta, doncs, d’un relat històric enciclopèdic i avorrit. Però per si algú encara s’ho pensa, només cal agafar qualsevol de les pàgines per veure com, entre les explicacions, es van intercalant els diàlegs que estableixen els personatges, una fórmula insòlita en una guia turística i que li aporta tant de realisme que és inevitable que el lector es visualitzi com un membre més del grup de turistes que protagonitza el relat.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1620
  • Descargas del fichero: 710
  • Tamaño total: 1037KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle