TRES DIES D AGOST (INSPECTOR MASCARELL 7)

TRES DIES D AGOST (INSPECTOR MASCARELL 7) descargar pdf

TRES DIES D AGOST (INSPECTOR MASCARELL 7)
(edición en catalán)
JORDI SIERRA I FABRA38.ª Setmana del Llibre en Català
«TRES DIES D AGOST (INSPECTOR MASCARELL 7) completo en español»

Estás por comenzar a descargar TRES DIES D AGOST (INSPECTOR MASCARELL 7) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de TRES DIES D AGOST (INSPECTOR MASCARELL 7)

El setè cas de l’inspector Mascarell, protagonista de la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra. Miquel Mascarell té tres dies per resoldre un misteri vigent des de fa dotze anys, i relacionat amb els bombardejos del 1938 a Barcelona. Agost del 1950. En Miquel i la Patro es disposen a gaudir d’un dia de platja magnífic. Però tot es complica quan la Patro desapareix sense motiu i en Miquel rep una nota molt explícita: si en tres dies no resol un cas que va deixar pendent l’any 1938, la Patro morirà. Des d’aquell instant, contrarellotge, en una Barcelona colpejada per la canícula estival, en Miquel haurà d’afrontar un cop més els fantasmes del passat. El cas, que no va tancar a causa d’una malaltia sobtada, i que va resoldre amb presses un altre inspector causant d’aquesta manera la mort d’un innocent, es remunta als cruels bombardejos del març del 1938 sobre la ciutat de Barcelona. Uns bombardejos que, després dels de Guernica, van ser els més sanguinaris i salvatges de la guerra. La bomba que va fer esclatar la cantonada de la Gran Via amb el carrer de Balmes és el detonant de la història. Allí va aparèixer el cadàver d’un soldat que no va morir per causa de l’explosió, sinó que va ser assassinat. Qui ho va fer? Per què? A més a més, en plena investigació en Mascarell descobrirà una cosa que li canviarà la vida. Una cosa que afecta la Patro. Una cosa que el farà suar tant com la calor, o potser més. Tres dies d’agost torna a mostrar-nos l’obscuritat de l’Espanya de la postguerra, i també ens fa reviure el dolor d’aquells bombardejos que, el març del 1938, van arrasar la població civil i van marcar el camí de la derrota. Com ja és habitual, la recreació de l’època és tan rigorosa com ja ho va ser a Quatre dies de gener, Set dies de juliol, Cinc dies d’octubre, Dos dies de maig, Sis dies de desembre i Nou dies d’abril.

Ver más

JORDI SIERRA I FABRA

Jordi Sierra i Fabra nació en Barcelona, en 1947. Empezó a escribir a los ocho años y a los doce decidió que su vocación era ser novelista. Sin embargo, seducido por la música rock, inició su andadura profesional como di-rector de algunas de las revistas musicales más influyentes en España (Disco Express, Popular I, etc.). Ha publicado más de sesenta libros de historia y biografías de artistas del rock, y simultáneamente ha cultivado todos los géneros literarios: relatos infantiles, novela juvenil y de adultos, ciencia ficción, humor, poesía, guiones de película… Sus obras no sólo han obtenido los más prestigiosos galardones, como el Premio Néstor Luján de novela histórica, el Villa de Bilbao, el Ateneo de Sevilla, el Premio EDEBÉ, Columna, Premio Nacional…, sino que también han sido lleva-das a la pantalla. Es un viajero incansable y trabaja sin descanso. Actualmente dirige la Fundación Jordi Sierra i Fabra (en Barcelona) y Taller de Letras (en Medellín), para potenciar la vocación literaria entre los jóvenes escritores.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Policial

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Policiaca. Novela negra en bolsillo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
320
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132681
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1366
  • Descargas del fichero: 925
  • Tamaño total: 879KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle