TECNIC/A DE GRAU MITJA SANITARI EN CURES AUXILIARS D INFERMERIA. INSTITUT CATALA DE LA SALUT (ICS): TEMARI (VOL. I)

TECNIC/A DE GRAU MITJA SANITARI EN CURES AUXILIARS D INFERMERIA. INSTITUT CATALA DE LA SALUT (ICS): TEMARI (VOL. I) descargar pdf

«TECNIC/A DE GRAU MITJA SANITARI EN CURES AUXILIARS D INFERMERIA. INSTITUT CATALA DE LA SALUT (ICS): TEMARI (VOL. I) completo en español»

Estás por comenzar a descargar TECNIC/A DE GRAU MITJA SANITARI EN CURES AUXILIARS D INFERMERIA. INSTITUT CATALA DE LA SALUT (ICS): TEMARI (VOL. I) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

tecnic/a de grau mitja sanitari en cures auxiliars d infermeria. institut català de la salut (ics): temari (vol. i)-9788413107288

Descripción

Editorial CEP pertany a GrupoCEP i està dedicada des de fa més de 30 anys a l’edició de textos d’oposicions i manuals de formació. Els continguts estan elaborats per especialistes que compten amb una gran experiència en la formació d’alumnes de cadascuna de les especialitats. Com a Editors aportem a aquest manual la nostra experiència en l’elaboració de centenars de manuals relacionats amb aquesta matèria, així com la coordinació de moltíssims autors especialistes. Amb aquest llibre l’opositor està adquirint un instrument essencial per a la preparació eficaç de les proves d’accés a les places vacants de Tècnic/a especialista de grau mitjà sanitari en cures auxiliars d’infermeria de l’Institut Català de la Salut.

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Oposiciones

Géneros de este libro:
OposicionesOposiciones

Más detalles relevantes

Páginas del libro: 328

Editorial: CEP

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa blanda

ISBN: 9788413107288

Fecha de publicación: 2018

Editado en: ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1715
  • Descargas del fichero: 933
  • Tamaño total: 653KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle