SPIROU Y FANTASIO Nº 7: 1958-1968

SPIROU Y FANTASIO Nº 7: 1958-1968 descargar pdf

«SPIROU Y FANTASIO Nº 7: 1958-1968 completo en español»

Estás por comenzar a descargar SPIROU Y FANTASIO Nº 7: 1958-1968 en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de SPIROU Y FANTASIO Nº 7: 1958-1968

Este número que cierra nuestra serie dedicada a Spirou y Fantasio incluye los números 17,18, 19 y 24 de la edición francesa. En estos cuatro capítulos del botones más famoso de la historia del cómic, Spirou y Fantasio recorren el mundo protagonizando las aventuras más increíbles, las cuales esta vez los llevan hasta África en busca de un escritor desaparecido aunque también se ven envueltos en un conflicto entre el rey Bretzelburg y el presidente de Maquebasta gracias a Marsupilami.

Ver más

ANDRE FRANQUIN

André Franquin (Etterbeek, Bèlgica, 3 de gener de 1924 – Saint-Laurent-du-Var, França, 5 de gener de 1997), conegut com a Franquin, va ser un dels autors de còmics iniciador i membre de l’anomenada Escola de Marcinelle, conegut per personatges com Espirú i Fantàstic, el Marsupilami o Sergi Grapes. El 1943 va començar a estudiar Belles Arts a l’Institut Sant-Luc de Brussel·les, una de les escoles més prestigioses de Bèlgica, però els va abandonar a l’any següent per incorporar-se als estudis d’animació CBA, on va coincidir amb altres grans de la historieta belga, com Morris, Peyo i Eddy Paape. Va començar a col·laborar a la revista Spirou en 1946, a instàncies de Jijé; on va liderar l’èxit de la sèrie «Espirú i Fantàsitc», que continuaria dibuixant fins al 1968. Va enriquir la sèrie amb nous personatges, com el comte de Champignac o, sobretot, el Marsupilami, sorprenent animalet de cua prènsil i intel·ligència gairebé humana, nadiu de la selva de Palòmbia, que va aparèixer per primera vegada en la història «Spirou i els hereus «(1952). El 1987 va iniciar una sèrie d’àlbums sobre el Marsupilami on Greg, després substituït per Yann, s’encarregava dels guions, mentre que Batem era el responsable gràfic de la nova sèrie.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Comics

Géneros de este libro:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1494
  • Descargas del fichero: 902
  • Tamaño total: 978KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle