SPIROU Y FANTASIO, Nº 6 (CLASICOS BD)

SPIROU Y FANTASIO, Nº 6 (CLASICOS BD) descargar pdf

«SPIROU Y FANTASIO, Nº 6 (CLASICOS BD) completo en español»

Estás por comenzar a descargar SPIROU Y FANTASIO, Nº 6 (CLASICOS BD) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de SPIROU Y FANTASIO, Nº 6 (CLASICOS BD)

Sexto volumen de la edición completa de las aventuras de Spirou y Fantasio realizadas por el inigualable Franquin. en este caso, se recogen las historietas dibujadas por el artista entre los años 1958 y 1960: El prisionero de los 7 budas (1958) El pánico llegó por teléfono (1959) Z como Zorglup (1959-1960) El retorno de Z (1960)
Ver más

ANDRE FRANQUIN

André Franquin (Etterbeek, Bèlgica, 3 de gener de 1924 – Saint-Laurent-du-Var, França, 5 de gener de 1997), conegut com a Franquin, va ser un dels autors de còmics iniciador i membre de l’anomenada Escola de Marcinelle, conegut per personatges com Espirú i Fantàstic, el Marsupilami o Sergi Grapes. El 1943 va començar a estudiar Belles Arts a l’Institut Sant-Luc de Brussel·les, una de les escoles més prestigioses de Bèlgica, però els va abandonar a l’any següent per incorporar-se als estudis d’animació CBA, on va coincidir amb altres grans de la historieta belga, com Morris, Peyo i Eddy Paape. Va començar a col·laborar a la revista Spirou en 1946, a instàncies de Jijé; on va liderar l’èxit de la sèrie «Espirú i Fantàsitc», que continuaria dibuixant fins al 1968. Va enriquir la sèrie amb nous personatges, com el comte de Champignac o, sobretot, el Marsupilami, sorprenent animalet de cua prènsil i intel·ligència gairebé humana, nadiu de la selva de Palòmbia, que va aparèixer per primera vegada en la història «Spirou i els hereus «(1952). El 1987 va iniciar una sèrie d’àlbums sobre el Marsupilami on Greg, després substituït per Yann, s’encarregava dels guions, mentre que Batem era el responsable gràfic de la nova sèrie.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Comics

Géneros de este libro:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1387
  • Descargas del fichero: 937
  • Tamaño total: 731KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle