SIS DIES DE DESEMBRE (INSPECTOR MASCARELL 5)

SIS DIES DE DESEMBRE (INSPECTOR MASCARELL 5) descargar pdf

SIS DIES DE DESEMBRE (INSPECTOR MASCARELL 5)
(edición en catalán)
JORDI SIERRA I FABRA38.ª Setmana del Llibre en Català
«SIS DIES DE DESEMBRE (INSPECTOR MASCARELL 5) completo en español»

Estás por comenzar a descargar SIS DIES DE DESEMBRE (INSPECTOR MASCARELL 5) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de SIS DIES DE DESEMBRE (INSPECTOR MASCARELL 5)

La cinquena i sorprenent entrega de la sèrie de novel·la policíaca de Jordi Sierra i Fabra, ambientada a la Barcelona de postguerra. Un robatori sense importància i un vell conegut, col·loquen l’ex inspector Mascarell al capdavant d’una investigació sobre obres d’art espoliades pels nazis. Desembre del 1949. Lenin, el pispa que en Miquel Mascarell va retrobar al maig d’aquest mateix any a la presó, li demana ajuda per sortir d’un embolic: ha robat una cartera a un presumpte turista anglès que ha estat assassinat precisament per posseir-la. Ara, el perseguit és ell. Què conté aquesta cartera? Doncs un dels catàlegs dels quadres que els nazis van robar abans de la Segona Guerra Mundial i durant el conflicte bèl·lic. L’home assassinat formava part dels Monuments Men -l’organització que després de la guerra es dedicava a buscar i recuperar les obres d’art espoliades pels nazis- i seguia els passos d’un nazi amagat a Barcelona amb un preuat botí pel qual valia la pena matar. Amb la família d’en Lenin instal·lada a casa seva i alterant la pau familiar, amb l’alè del comissari Amador al clatell i amb el misteri d’una trama enrevessada que s’escola entre les teranyines de la ciutat derrotada, plena de personatges ocults i de nous assassinats que ho compliquen tot, en Miquel tornarà a enfrontar-se, sense més armes que la seva ferma voluntat, als fantasmes del passat, mirant com sempre de ser fidel als seus principis i de tenir un comportament ètic. Després de Quatre dies de gener, Set dies de juliol, Cinc dies d’octubre i Dos dies de maig, constants en la seva recreació històrica, Sis dies de desembre no decebrà els seus seguidors. Ressenya:«No només escriu bé. La seva prosa és densa, reflexiva, amb una profunditat gairebé religiosa.»María Solé, ABC

Ver más

JORDI SIERRA I FABRA

Jordi Sierra i Fabra nació en Barcelona, en 1947. Empezó a escribir a los ocho años y a los doce decidió que su vocación era ser novelista. Sin embargo, seducido por la música rock, inició su andadura profesional como di-rector de algunas de las revistas musicales más influyentes en España (Disco Express, Popular I, etc.). Ha publicado más de sesenta libros de historia y biografías de artistas del rock, y simultáneamente ha cultivado todos los géneros literarios: relatos infantiles, novela juvenil y de adultos, ciencia ficción, humor, poesía, guiones de película… Sus obras no sólo han obtenido los más prestigiosos galardones, como el Premio Néstor Luján de novela histórica, el Villa de Bilbao, el Ateneo de Sevilla, el Premio EDEBÉ, Columna, Premio Nacional…, sino que también han sido lleva-das a la pantalla. Es un viajero incansable y trabaja sin descanso. Actualmente dirige la Fundación Jordi Sierra i Fabra (en Barcelona) y Taller de Letras (en Medellín), para potenciar la vocación literaria entre los jóvenes escritores.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Policial

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Policiaca. Novela negra en bolsillo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
320
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132698
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES
Traductor:
JORDI SIERRA I FABRA

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1236
  • Descargas del fichero: 651
  • Tamaño total: 810KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle