SEGUINT LES PASSES DELS ALMOGAVERS: DE BLANQUERNA A SHIPKA, UN VI ATGE A PEU

SEGUINT LES PASSES DELS ALMOGAVERS: DE BLANQUERNA A SHIPKA, UN VI ATGE A PEU descargar pdf

«SEGUINT LES PASSES DELS ALMOGAVERS: DE BLANQUERNA A SHIPKA, UN VI ATGE A PEU completo en español»

Estás por comenzar a descargar SEGUINT LES PASSES DELS ALMOGAVERS: DE BLANQUERNA A SHIPKA, UN VI ATGE A PEU en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de SEGUINT LES PASSES DELS ALMOGAVERS: DE BLANQUERNA A SHIPKA, UN VI ATGE A PEU

Motxilla a l’esquena. Botes als peus. Una llibreta on prendre notes a la mà. Tot a punt per emprendre un viatge a peu remuntant el riu Tundja, sortint de Blanquerna (Istanbul) i fins a Shipka, al centre de Bulgària.
Un viatge amb un repte com a origen: redescobrir el camí que van seguir els almogàvers per venjar la mort de Roger de Flor.
Gregorio Luri ens demostra en aquest llibre que el concepte d’aventura pot anar més enllà del que ens imaginem. Que es pot envellir, i “no aspirar a tenir experiències místiques…, aspirar a més. Aspirar a caminar, a cansar-se, a dormir bé, a conquerir una mica de serenitat anímica. No buscar l’inexplorat, el dramàtic, el monumental, sinó, només, l’aventura possible.”
Ver más

GREGORIO LURI MEDRANO

Gregorio Luri va néixer a Azagra, Navarra, l’any 1955, però viu al Masnou des del 1979. Està casat i té dos fills i dos néts. Va estudiar magisteri, es va llicenciar en Ciències de l’Educació i es va doctorar en Filosofia. És un bon coneixedor del món educatiu, en el qual ha treballat en tots els nivells, des de l’escola fins a la universitat. Ha publicat una quinzena de llibres de filosofia i pedagogia, entre els quals destaquen L’escola contra el món (2010) i aquest Val més educar (2014).
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1217
  • Descargas del fichero: 1046
  • Tamaño total: 651KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle