PARCS D ATRACCIONS DE BARCELONA: DES DE 1853 FINS A L ACTUALITAT

PARCS D ATRACCIONS DE BARCELONA: DES DE 1853 FINS A L ACTUALITAT descargar pdf

«PARCS D ATRACCIONS DE BARCELONA: DES DE 1853 FINS A L ACTUALITAT completo en español»

Estás por comenzar a descargar PARCS D ATRACCIONS DE BARCELONA: DES DE 1853 FINS A L ACTUALITAT en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

parcs d atraccions de barcelona: des de 1853 fins a l actualitat-romul brotons-9788472460911

Sinopsis de PARCS D ATRACCIONS DE BARCELONA: DES DE 1853 FINS A L ACTUALITAT

Sabies que hi havia un parc d’atraccions al passeig de Gràcia? A quin any s’inaugurà el Tibidabo? Quina va ser la primera muntanya russa?
Totes les respostes i moltes més, les trobareu a:»Parcs d’atraccions de Barcelona»Contràriament al que pugui semblar, els parcs d’atraccions, entesos com un conjunt de dispositius amb l’única finalitat de divertir el públic, són un fenomen antic.

Aquest llibre recorda alguns dels parcs d’atraccions que ha tingut Barcelona. Els triats, creiem que representen prou bé la manera de divertir-se al llarg dels darrers cent cinquanta anys. N’hi ha de grans i petits, de populars i aristocràtics, de moderns i revellits. Tots, però, van compartir un mateix objectiu: proporcionar a la ciutadania hores d’entreteniment a través de la quimera, l’engany, el somni, la fantasia, la il·lusió, en definitiva. Els veurem néixer, assistirem a les inauguracions, reviurem les seves hores d’esplendor i de decadència fins a la desaparició, deixant rere seu una estel·la de records que el temps ha esvaït. Hem dedicat una especial atenció a l’únic supervivent: el Tibidabo.Parcs inclosos en el llibre:
Camps Elisis, Tibidabo, Saturno Park, Gran Casino de l’Arrabassada, Turó Park, Maricel Park, Atraccions Apolo, Caspolino, Parc d’Atraccions de Montjuïc.El text va acompanyat amb 117 imatges, postals de l’èpoc…
Ver más

Romul Brotons
Ròmul Brotons i Segarra (Barcelona, 1957), dissenyador gràfic, il·lustrador i editor. És autor de La ciutat captiva (2008), La ciutat expansiva (2015), La ciutat trasbalsada (2016), La ciutat neutral (2017) i La ciutat moderna (2018), inclosos dins la col·lecció “Història” d’aquesta mateixa editorial, a més d’El triomf de la imaginació (2010), Estimats Reis Mags (2010), L’increïble vestit minvant (2011), Parcs d’atraccions de Barcelona (2011), Coses de la vida moderna (2012), Més lleugers que l’aire (2012) i Personatges populars, excèntrics i curiosos de Barcelona (2013), a la col·lecció “Orígens”.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1657
  • Descargas del fichero: 672
  • Tamaño total: 661KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle