PALLASSOS I MONSTRES

PALLASSOS I MONSTRES descargar pdf

PALLASSOS I MONSTRES
(edición en catalán)
ALBERT SANCHEZ PIÑOL38.ª Setmana del Llibre en Català
«PALLASSOS I MONSTRES completo en español»

Estás por comenzar a descargar PALLASSOS I MONSTRES en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de PALLASSOS I MONSTRES

Lahistòriatragicòmica de 8dictadorsafricans.Uneshistòries quefarienriuresi nofossinterriblement certes.
Aquesta és la història d’Idi Amin Dada, Bokassa, Banda, Mobutu Sese Keko, Sékou Touré, Haile Selassie, Macías i Obiang. Eren uns ignorants i es van investir mestres. Eren insignificants i es van creure déus. És la història d’un grapat de dictadors africans.
Aquests homes es van presentar davant dels seus i de tot el món com a éssers d’excepcionals qualitats. En justa correspondència amb els seus suposats mèrits, es van atorgar títols altisonants, com ara Líder d’Acer, Senyor de les Bèsties de la Terra i de l’Aigua i Miracle Únic. Es van fer portar en cadira gestatòria. Van obligar tot un poble a dirigir-los pregàries.
Van penjar els seus retrats en escoles, esglésies, tavernes i bordells. Van donar el seu nom a carrers i universitats, i també a illes i llacs. Res no era impossible per a aquests individus: podien traslladar la capital del seu país al seu poblat o dipositar el tresor del banc nacional als soterranis de casa seva. Qualsevol caprici es convertia en realitat per obra de la seva voluntat.
Eren pallassos, però també monstres. I en el monstre l’extravagància és inseparable de l’espant. …

Ver más

ALBERT SANCHEZ PIÑOL

(Barcelona, 1965). Antropólogo y escritor es miembro del Centro de Estudios Africanos, y ha colaborado en la redacción de anuarios para enciclopedias en CD-Rom. Autor del libro de relatos Les edats d’or (2001) y del ensayo satírico sobre ocho dictadores africanos Pallassos i monstres (2000), comenzó su aventura novelística con el éxito de La piel fría.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Países

Géneros de este libro:

Historia

Historia por países

Historia de los países de África

Más detalles relevantes

Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132391
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1639
  • Descargas del fichero: 1006
  • Tamaño total: 607KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle