MAURI ESSENCIAL

MAURI ESSENCIAL descargar pdf

MAURI ESSENCIAL
(edición en catalán)
MANUEL OLLE ALBIOL38.ª Setmana del Llibre en Català
«MAURI ESSENCIAL completo en español»

Estás por comenzar a descargar MAURI ESSENCIAL en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de MAURI ESSENCIAL

A Mauri essencial presentem la gran trajectòria creativa i una mostra significativa d’obres de l’extensa producció del pintor Frederic Mauri Pallarés, home d’una gran formació artística. Ha exercit de catedràtic de dibuix a l’Institut de Batxillerat de Tortosa, ciutat on ha desenvolupat una gran aportació al món de l’art, que es fa evident en una obra pictòrica de recerca, potent, innovadora, creativa i molt personal.

A banda de la seua dedicació a la pintura, hem de ressaltar els diversos llibres que ha il·lustrat, els cartells anunciadors de múltiples activitats culturals, els seus dibuixos d’una exquisida perfecció formal, els excel·lents gravats i, darrerament, cal remarcar també la seua gegantina aportació al món de l’exlibrisme. Se’l considera un dels millors exlibristes contemporanis.A Mauri essencial presentem la gran trajectòria creativa i una mostra significativa d’obres de l’extensa producció del pintor Frederic Mauri Pallarés, home d’una gran formació artística. Ha exercit de catedràtic de dibuix a l’Institut de Batxillerat de Tortosa, ciutat on ha desenvolupat una gran aportació al món de l’art, que es fa evident en una obra pictòrica de recerca, potent, innovadora, creativa i molt personal.

A banda de la seua dedicació a la pintura, hem de ressaltar els diversos llibres que ha il·lustrat,…
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Artes

Géneros de este libro:

Arte

Bellas Artes y Aplicadas

Bellas Artes

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
96
Editorial:
ONADA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa dura
ISBN:
9788417638337
Fecha de publicación:
2019
Editado en:
BENICARLÓ

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1638
  • Descargas del fichero: 575
  • Tamaño total: 1005KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle