MARIA I JO

MARIA I JO descargar pdf

«MARIA I JO completo en español»

Estás por comenzar a descargar MARIA I JO en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de MARIA I JO

Un aspecte molt important, conegut per mestres, professionals i pares, de l’aprenentatge de nens amb autisme és la utilització d’imatges clares i sintètiques que transmetin idees o situacions. En aquest llibre, Miguel Gallardo, acostumat a comunicar-se visualment amb la seva filla Maria, vol compartir-ho amb els seus lectors com si nosaltres fóssim ella i a través dels seus dibuixos entenguem el seu missatge simple i breu d’una manera inequívoca.
Ver más

MIGUEL GALLARDO

Miguel Gallardo viu i treballa a Barcelona. Col·labora habitualment com a il·lustrador per aLa Vanguardia, el diariARAi diverses revistes nacionals i internacionals com elHerald Tribunei elNew Yorker. Ha guanyat dos premis del Saló del Còmic de Barcelona, dos SND (Society of Newspaper Design) i un Serra d’Or perQuè li passa a aquest nen?, una guia sobre la discapacitat per als nens. El 2007 va publicarMaria i jo(Astiberri/la Galera), una novel·la gràfica que narra les aventures i els viatges amb la seva filla Maria, de 13 anys, que té autisme, i per la qual va rebre el Premi Nacional de la Generalitat en l’apartat de còmic. El 2009 va fer un documental del llibre, amb el mateix títol.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Comics

Géneros de este libro:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1483
  • Descargas del fichero: 770
  • Tamaño total: 707KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle