MANEL GIRONA, EL BANC DE BARCELONA I EL CANAL D UR: PAGESOS I BUR GESOS EN L ARTICULACIO DEL TERRITORI

MANEL GIRONA, EL BANC DE BARCELONA I EL CANAL D UR: PAGESOS I BUR GESOS EN L ARTICULACIO DEL TERRITORI descargar pdf

«MANEL GIRONA, EL BANC DE BARCELONA I EL CANAL D UR: PAGESOS I BUR GESOS EN L ARTICULACIO DEL TERRITORI completo en español»

Estás por comenzar a descargar MANEL GIRONA, EL BANC DE BARCELONA I EL CANAL D UR: PAGESOS I BUR GESOS EN L ARTICULACIO DEL TERRITORI en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

manel girona, el banc de barcelona i el canal d ur: pagesos i bur gesos en l articulacio del territori-oriol junqueras-9788497790635

Sinopsis de MANEL GIRONA, EL BANC DE BARCELONA I EL CANAL D UR: PAGESOS I BUR GESOS EN L ARTICULACIO DEL TERRITORI

Més enllà de la influència de Manel Girona en la transformació de les comarques de Ponent en terres regades mitjançant la construcció del Canal d’Urgell, la seva obra cal enllaçar-la amb l’acció de la burgesia de Barcelona. El llibre analitza la relació, durant tot el segle XIX, entre els pagesos de l’Urgell i els grans terratinents, comerciants i industrials de Barcelona. Tots plegats van articular el territori tal com el coneixem avui, un patrimoni l’element decisiu del qual és, sense cap dubte, l’aigua del Canal d’Urgell.
Ver más

Oriol Junqueras

(Sant Andreu del Palomar, 1969) és el president d’Esquerra Republicana de Catalunya. És historiador i professor, tot i que en els darrers anys s’ha centrat en la política. Des del 2 de novembre de 2017 està pres injustament per haver defensat la democràcia.

Ha estat vicepresident del Govern de la Generalitat i conseller d’Economia i Hisenda en la darrera legislatura, així com alcalde de Sant Vicenç dels Horts de 2011 a 2015. Parla català, castellà, italià, anglès i intenta aprendre una mica de xinès.

Ha fet docència universitària en diversos camps. També ha treballat en nombrosos mitjans de comunicació (TV3, Catalunya Ràdio, RAC1 i RNE i és autor i coautor de diversos llibres, com Els catalans i Cuba o Guerra, economia i política a la Catalunya de l’alta edat moderna. El 2015, va publicar a Ara Llibre Revoltats, un llibre de converses amb Justo Molinero.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1728
  • Descargas del fichero: 953
  • Tamaño total: 645KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle