L´INSTITUT D´ESTUDIS CATALANS: UNA SINTESI HISTORICA

L´INSTITUT D´ESTUDIS CATALANS: UNA SINTESI HISTORICA descargar pdf

«L´INSTITUT D´ESTUDIS CATALANS: UNA SINTESI HISTORICA completo en español»

Estás por comenzar a descargar L´INSTITUT D´ESTUDIS CATALANS: UNA SINTESI HISTORICA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de L´INSTITUT D´ESTUDIS CATALANS: UNA SINTESI HISTORICA

Aquest llibre és un resum dels dos volums de la Història de l’institut d’Estudis Catalans, publicats el 2002 i el 2007 per la Secció Històrico-Arqueològica i redactats per Albert Balcells, amb la col·laboració d’Enric Pujol i Santiago Izquierdo. Il·lustrat amb cent vint-i-cinc fotografies, vol donar a conèixer a un públic ampli la història de l’Institut d’Estudis Catalans, acadèmia nacional de les humanitats i de les ciències, i l’evolució de la cultura catalana al llarg de més d’un segle. El volum inclou un resum en anglès i un altre en castellà per tal de facilitar la difusió de la informació més enllà de l’àmbit lingüístic català.
En aquesta síntesi s’ha posat una atenció especial en les activitats dels darrers anys de la institució, així com en el patrimoni artístic de la seu de l’Institut (la Casa de Convalescència de l’antic Hospital de la Santa Creu) i els llegats rebuts recentment.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1760
  • Descargas del fichero: 668
  • Tamaño total: 844KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle