LES VINT PERLES DE LA SAVIESA

LES VINT PERLES DE LA SAVIESA descargar pdf

«LES VINT PERLES DE LA SAVIESA completo en español»

Estás por comenzar a descargar LES VINT PERLES DE LA SAVIESA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

les vint perles de la saviesa-jaume soler-9788416139170

Sinopsis de LES VINT PERLES DE LA SAVIESA

Mai no s’acaba de créixer
En un dels seus viatges per la Índia, el Vietnam i Cambodja els autors van anar descobrint i reunint un conjunt d’històries i vivències plenes de saviesa, autèntiques perles que en aquest llibre han anat enfilant per fer-ne un collar. I el fil que les ha unit era la idea que cal aprendre a fer-nos savis abans que ens fem vells. És a dir, els autors qüestionen la frase popular que diu que «ens fem savis a mesura que ens fem vells». La saviesa, diuen els autors, no té a veure amb l’edat ni amb l’acumulació de coneixements, sinó amb tot allò que som capaços d’integrar, des del cor i des de la ment, en els nostres actes vitals. Té a veure, doncs, amb saber apreciar els misteris que trobem i amb saber mantenir la curiositat i la capacitat de sorprendre’s.
Ver más

Jaume Soler

Junto a M. Mercè Conangla,  son fundadores de la Fundació ÀMBIT, Institut per al Creixement Personal de Barcelona y coautores entre otras obras de La Ecología Emocional, Aplícate el cuento y Crisis Emocionales, en los que proponen dar un paso más allá de la Inteligencia Emocional, añadiendo a dicho concepto los de responsabilidad individual y consideración de impacto emocional global.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Autoayuda

Géneros de este libro:

Autoayuda y Espiritualidad

Meditación y relajación

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1626
  • Descargas del fichero: 949
  • Tamaño total: 796KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle