LES QUATRE BANDERES I ALTRES RELATS

LES QUATRE BANDERES I ALTRES RELATS descargar pdf

«LES QUATRE BANDERES I ALTRES RELATS completo en español»

Estás por comenzar a descargar LES QUATRE BANDERES I ALTRES RELATS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LES QUATRE BANDERES I ALTRES RELATS

Recull de cinc històries que ixen directament dels records dels seus protagonistes. Totes cinc tenen un denominador comú: la televisió que actua, directament o indirectament, bé com a detonant de vivències passades, bé com a element de reflexió davant la realitat més quotidiana. Els protagonistes d’aquests relats es veuen abocats sense remei a fer un exercici de memòria que els transporta a paratges tan diversos com una estació de tren, un improvisat camp de futbol a Rússia, una manifestació de benvinguda a Franco o una plaça de bous mentre contemplen impassibles la pantalla del televisor.

Ver más

MANUEL FRANCESC NAVARRO DEL ALAR
Nel·lo Navarro (la Vall d’Uixó, 1960) és periodista i escriptor. Membre de l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana. Ha exercit el periodisme en diversos mitjans escrits i també en la televisió autonòmica valenciana, Canal 9. Ha publicat llibres de relats, narrativa infantil i poemaris, a més a més, de treballs d’investigació relacionats amb la Guerra Civil.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1610
  • Descargas del fichero: 840
  • Tamaño total: 881KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle