L'ELMER I ELS HIPOPÒTAMS

L'ELMER I ELS HIPOPÒTAMS descargar pdf

«L'ELMER I ELS HIPOPÒTAMS completo en español»

Estás por comenzar a descargar L'ELMER I ELS HIPOPÒTAMS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de L ELMER I ELS HIPOPOTAMS

Els hipopòtams estan envaint la zona dels elefants! Què farà l’Elmer aquest cop?
L’Elmer, l’elefant de colors, és un clàssic infantil que ha venut més de 8 milions d’exemplars. Els seus contes són ideals per transmetre als nens valors positius com la solidaritat, el respecte, l’amistat i, especialment, la celebració de les diferències.
Els elefants estan molt empipats. El seu riu és ple de gom a gom! I és que els hipopòtams s’hi ha instal·lat després que el seu riu s’ha assecat misteriosament… L’Elmer mirarà d’ajudar a tothom i d’esbrinar què ha passat.
L’Elmer és l’elefant més estimat pels nens. I és que a la selva no hi ha cap altre com ell: les seves coloraines el fan diferent de tots els altres. Amb les seves divertides històries, ideals per llegir en família, aprendrem que tots nosaltres som tan especials com ell.

Ver más

DAVID MCKEE

David McKee nació en Devon en 1935. Cuando estudiaba en el Instituto de Arte de Plymouth, empezó a hacer tiras cómicas para la prensa. Desde 1964 ha publicado un gran número de libros para niños, algunos tan conocidos como la serie de Elmer, el elefante, o la de el Rey Rollo. En sus textos e ilustraciones siempre están presentes el humor y los dobles sentidos.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Preescritura

Géneros de este libro:

Infantil

Infantil 3 a 5 años

Prelectura y preescritura

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1255
  • Descargas del fichero: 903
  • Tamaño total: 726KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle