LA PELL DE LA REVOLTA (PREMI NESTOR LUJAN)

LA PELL DE LA REVOLTA (PREMI NESTOR LUJAN) descargar pdf

«LA PELL DE LA REVOLTA (PREMI NESTOR LUJAN) completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA PELL DE LA REVOLTA (PREMI NESTOR LUJAN) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA PELL DE LA REVOLTA (PREMI NESTOR LUJAN)

El 23 de febrer de 1905 un nen d’11 anys pateix un greu accident a la f�brica de la Colònia Güell. Entre la vida i la mort, el capell� de la colònia, els dos fills de l’amo i un grapat d’obrers ofereixen la seva pell per salvar el nen, en un fet històric que el temps ha anat esborrant quasi fins a l’oblit. Per primera vegada, obrers, amos i Església unien forces per a un acte singular que va ser conegut a l’època com «el fet de la pell» i va tenir i va tenir una �mplia repercussió als mi
Ver más

JORDI SIERRA
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 1947. Escriptor prolífic, historiador del rock i viatger impenitent, viu amb la mateixa intensitat que els protagonistes de les seves novel·les. Ha estat guardonat amb diversos premis literaris, entre els quals el Villa de Bilbao (1975), l’Ateneo de Sevilla (1979), el Gran Angular (1980, 1982 i 1990), el Vaixell de Vapor (1990), el premi de la CCEI (1992), el Columna Jove (1993), l’Edebé (1993) i, per Concert en Sol Major, el Joaquim Ruyra (1996). Lectors i crítics consideren la seva obra un clar exponent del nostre temps.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1297
  • Descargas del fichero: 684
  • Tamaño total: 963KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle