LA NIT PORPRA

LA NIT PORPRA descargar pdf

LA NIT PORPRA
(edición en catalán)
IMMA MONSO38.ª Setmana del Llibre en Català
«LA NIT PORPRA completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA NIT PORPRA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA NIT PORPRA

«WELCOME TO PAUSA DA LONGA! Pausa da Longa, un lloc per ser feliç definitivament.» Acabat el primer curs de Periodisme, en Gus comença unes pràctiques a la secció de viatges d’un diari. La seva cap, l’antipatia personificada, es dedica a fer-li encàrrecs
Ver más

IMMA MONSO

Imma Monsó va publicar la primera novel·la el 1996, No se sap mai, que va obtenir un gran èxit de públic i de crítica. La versió castellana, Nunca se sabe, va ser guardonada amb el Premio Tigre Juan 1997. La seva segona obra, Com unes vacances, va obtenir el 1998 el Premi Prudenci Bertrana i també el Premi Cavall Verd, en haver estat escollida per l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana com la millor novel·la de 1998. La tercera novel·la, Tot un caràcter (2001), la va consolidar com a autora. Ha publicat els reculls de contes Millor que no m’ho expliquis (Premi Ciutat de Barcelona 2003) i Marxem, papà. Aquí no ens hi volen (2004). El 2006 va publicar Un home de paraula, una obra extraordinària que va merèixer els premis Salambó, Terenci Moix i Maria Àngels Anglada a la millor novel·la en català de l’any. L’any 2009 va publicar Una tempesta.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
224
Editorial:
S.A. EDITORIAL LA GALERA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Sin definir
ISBN:
9788424667603
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ESPAÑA

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1772
  • Descargas del fichero: 685
  • Tamaño total: 1042KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle