LA MORT DEL COMANADOR 2

LA MORT DEL COMANADOR 2 descargar pdf

LA MORT DEL COMANADOR 2
(edición en catalán)
HARUKI MURAKAMI38.ª Setmana del Llibre en Català
«LA MORT DEL COMANADOR 2 completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA MORT DEL COMANADOR 2 en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA MORT DEL COMANADOR 2

El trepidant i esperat desenllaç de l’última novel·la de Murakami.En aquest segon volum, Murakami recull tots els fils que ha anat desplegant al primer llibre per teixir un mosaic esplèndid, ple de misteri i subtileses sobre la condició humana, amb un final que no decebrà ningú. A la primera part, un retratista abandonat per la dona esperava calmar-se i retrobar-se ell mateix i la seva inspiració a la casa d’un famós pintor ja retirat, en Tomohiko Amada. Però el que ha passat és que s’ha vist immers en un món ple d’enigmes i de fets estranys. El so d’una campana el manté despert a mitjanit, hi ha un poder misteriós en un estrany forat al mig del bosc, sembla que una mà invisible mou els objectes de la casa… La pinturaLa mort del comanador sembla que té la clau de tot plegat. Però abans de res, el nostre pintor de retrats ha de saber més coses sobre el gran Amada, què li va passar exactament quan estudiava a Viena al final de la dècada de 1930? Mentrestant, el nostre pintor aconsegueix avançar en la seu nou propi estil de pintura, aquesta vegada fent el retrat de la Marie, una nena de tretze anys intel·ligent i reservada a qui veu cada diumenge al matí fins que desapareix sense deixar rastre. I ell, angoixat per la desaparició i amb la intuïció que alguna cosa ben estranya li ha passat, decideix…

Ver más

HARUKI MURAKAMI

(Kioto,1949). Es un conocido escritor y traductor japonés. Murakami ha publicado varios best-sellers y colecciones de cuentos. En 1986, tras el enorme éxito de su novela Norwegian Wood, abandonó Japón para vivir en Europa y América, pero regresó a Japón en 1995 tras el terremoto de Kobe, donde pasó su infancia. La ficción de Murakami, que a menudo es tachada de literatura pop por las autoridades literarias japonesas, es humorística y surreal, y al mismo tiempo refleja la soledad y el ansia de amor en un modo que conmueve a lectores tanto orientales como occidentales.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
448
Editorial:
LABUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788417423506
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
BARCELONA
Traductor:
ALBERT NOLLA CABELLOS

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1460
  • Descargas del fichero: 965
  • Tamaño total: 951KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle