LA LLIBRERIA DELS FINALS FELIÇOS

LA LLIBRERIA DELS FINALS FELIÇOS descargar pdf

«LA LLIBRERIA DELS FINALS FELIÇOS completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA LLIBRERIA DELS FINALS FELIÇOS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA LLIBRERIA DELS FINALS FELIÇOS

Una emotiva història escrita per una llibretera sueca que demostra com el poder dels llibres et pot canviar la vidaLa Sara, una noia sueca de vint-i-vuit anys, i l’Amy, de seixanta-cinc, veïna de Broken Wheel, un petit poblet al cor d’Iowa, són grans lectores. No es coneixen personalment, però fa temps que es cartegen i intercanvien llibres i reflexions sobre la literatura i la vida. Un bon dia, la Sara viatja als Estats Units per visitar l’Amy, però, quan hi arriba, la seva amiga ha desaparegut.
Per sort, gràcies a les cartes, la Sara coneix bé els excèntrics habitants del poble, i, tot i que es troba sola, decideix quedar-s’hi. Aviat, la desconcertada turista sueca es converteix en l’atracció dels veïns, i encara més quan amb els llibres que ha deixat l’Amy s’entesta a obrir una llibreria.
La Sara està convençuda que, tot i que els escèptics veïns no en siguin conscients, en el fons el que necessiten són llibres. Només li cal trobar la història més adient per a cadascun. El seu original i peculiar sistema de classifcació–«Llibres per als diumenges mandrosos», «Llibres per ofegar les penes»…–, serà ben efectiu i provocarà canvis en les vides dels habitants de Broken Wheel. El que la Sara no havia previst, és que potser a la seva vida també li convenia més d’un canvi.
Ver más

KATARINA BIVALD

Tras varios años trabajando como librera, en 2013 dio el salto a la escritura con La librería de los finales felices, gran éxito internacional publicado en 15 países. En la actualidad, comparte un piso a las afueras de Estocolmo con su hermana repleto de estanterías cargadas de libros.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1367
  • Descargas del fichero: 687
  • Tamaño total: 603KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle