LA GUERRA OBLIDADA

LA GUERRA OBLIDADA descargar pdf

«LA GUERRA OBLIDADA completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA GUERRA OBLIDADA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

la guerra oblidada-joan portell-9788448913854

Sinopsis de LA GUERRA OBLIDADA

Una nova guerra carlina amenaça de trencar la pau a Sant Pere de Torelló, un poble de la plana de Vic. L’exèrcit carlí, comandat per l’infant Alfonso, s’instal·la en aquesta vila, una presència que no deixarà ningú indiferent. Els conflictes que se’n derivaran, representats per dos adolescents que amb prou feines han vist el món per un forat, faran que els lectors descobreixin les nobleses i les vileses de molts dels habitants. Una novel·la històrica ambientada en una guerra oblidada, una història per descobrir fins on és capaç d’arribar la naturalesa humana en situacions límit.

Ver más

JOAN PORTELL

Joan Portell Rifà. És pedagog, editor, escriptor i crític literari. Ha publicat diversos llibres per a petits i grans. Col·labora en diversos mitjans de comunicació─Catalunya Ràdio, Cavall Fort, Descobrir Catalunya, El Periódico…─i codirigeix amb Pep Molist la revista Faristol, portaveu del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil. Coordina el programa de promoció lectora Municipi Lector. El trobareu als blocs http://llibresalrepla.blogspot.com.es/ i http://dosditsdefront.eu/. 
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1684
  • Descargas del fichero: 670
  • Tamaño total: 853KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle