LA GRAN GUERRA: LES AVENTURES DE BIBI I TOBI 1

LA GRAN GUERRA: LES AVENTURES DE BIBI I TOBI 1 descargar pdf

«LA GRAN GUERRA: LES AVENTURES DE BIBI I TOBI 1 completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA GRAN GUERRA: LES AVENTURES DE BIBI I TOBI 1 en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA GRAN GUERRA: LES AVENTURES DE BIBI I TOBI 1

Amb La gran guerra, Editorial Base inicia la publicació de “Les aventures de Bibi i Tobi”, dues formigues creades per M. A. Sayrach que sovint hauran de fer servir l’enginy i la intel·ligència per lluitar contra el país veí de les vespes. En aquest episodi, les formigues han tingut una gran collita i el govern ha llicenciat l’exèrcit i ha atorgat tres dies de festa nacional. Espies de les vespes porten la notícia al seu país, que posa en marxa un formidable exèrcit per atacar-los i quedar-se la collita. Només Bibi i Tobi podran trobar les claus per contenir la invasió i retornar la llibertat al país de les formigues.Amb La gran guerra, Editorial Base inicia la publicació de“Les aventures de Bibi i Tobi”, dues formigues creades per M. A. Sayrach que sovint hauran de fer servir l’enginy i la intel·ligència per lluitar contra el país veí de les vespes. En aquest episodi, les formigues han tingut una gran collita i el govern ha llicenciat l’exèrcit i ha atorgat tres dies de festa nacional. Espies de les vespes porten la notícia al seu país, que posa en marxa un formidable exèrcit per atacar-los i quedar-se la collita. Només Bibi i Tobi podran trobar les claus per contenir la invasió i retornar la llibertat al país de les formigues.
Ver más

Benvolguts,Teniu previst editar les altres obres de Sayrach sobre Bibi i Tobi (La Roda i Al país de les cuques de llum)? Si no en teniu exemplars per reditar us en puc facilitar.Moltes gràcies!JM. Passada

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Comics

Géneros de este libro:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1646
  • Descargas del fichero: 798
  • Tamaño total: 988KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle