LA CONQUESTA DE CATALUNYA: DIARI D OPERACIONS DE L EXERCIT DE FRA NCO

LA CONQUESTA DE CATALUNYA: DIARI D OPERACIONS DE L EXERCIT DE FRA NCO descargar pdf

«LA CONQUESTA DE CATALUNYA: DIARI D OPERACIONS DE L EXERCIT DE FRA NCO completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA CONQUESTA DE CATALUNYA: DIARI D OPERACIONS DE L EXERCIT DE FRA NCO en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

la conquesta de catalunya: diari d operacions de l exercit de fra nco-carles lopez rovira-9788415267522

Sinopsis de LA CONQUESTA DE CATALUNYA: DIARI D OPERACIONS DE L EXERCIT DE FRA NCO

Per primera vegada es recull de manera fidedigna l’operació militar franquista que va comportar la fi de la Catalunya republicana. Ha estat possible gràcies a la intensiva i excel·lent investigació que el seu autor ha realitzat als arxius militars, amb documentació original, i que li ha permès reconstruir dia a dia i poble a poble la coneguda com a Batalla de Catalunya.

El 26 de novembre de 1938, el general Franco va ordenar al seu Exèrcit del Nord conquerir Catalunya. El 23 de desembre, «el Dia D», va començar la gran ofensiva que culminaria el febrer del 1939 amb l’ocupació total del territori català per les tropes franquistes i que va forçar que prop de mig milió de persones, entre militars i civils, travessessin la frontera dels Pirineus fugint de la repressiói la venjança dels vencedors de la guerra.

La conquesta de Catalunya és un llibre imprescindible per conèixer de primera mà i de manera definitiva la caiguda del front català i els seus responsables.Per primera vegada es recull de manera fidedigna l’operació militar franquista que va comportar la fi de la Catalunya republicana. Ha estat possible gràcies a la intensiva i excel·lent investigació que el seu autor ha realitzat als arxius militars, amb documentació original, i que li ha permès reconstruir dia a dia i poble a poble la coneguda com a B…
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1523
  • Descargas del fichero: 1004
  • Tamaño total: 1031KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle