LA CIUTAT NOVA: LITERATIRA SOBRE LLIBERTAT, IGUALTAT I CATALANISM E

LA CIUTAT NOVA: LITERATIRA SOBRE LLIBERTAT, IGUALTAT I CATALANISM E descargar pdf

«LA CIUTAT NOVA: LITERATIRA SOBRE LLIBERTAT, IGUALTAT I CATALANISM E completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA CIUTAT NOVA: LITERATIRA SOBRE LLIBERTAT, IGUALTAT I CATALANISM E en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

la ciutat nova: literatira sobre llibertat, igualtat i catalanism e-magi sunyer-9788496623583

Sinopsis de LA CIUTAT NOVA: LITERATIRA SOBRE LLIBERTAT, IGUALTAT I CATALANISM E

La Ciutat Nova, que fa referència a la societat futura lliure i sense desigualtats, estudia la literatura d’escriptors que van compartir el combat per una societat millor, la il·lusió republicana i l’amargor de l’exili. L’obra i l’actuació d’Antoni Rovira i Virgili, Ramon Vinyes, Ventura Gassol, Rafael Tasis i Artur Bladé Desumvila constitueixen models de la dedicació de l’escriptura als ideals de la Llibertat, la Igualtat i el Catalanisme en el cicle cultural que la brutalitat de la guerra de 1936- 39 va interrompre.
Ver más

Magi Sunyer
Magí Sunyer és professor literatura catalana de la Universitat Rovira i Virgili. Ha estudiat l’obra d’escriptors dels segles XIX i XX i la mitologia i la simbologia nacionals en la literatura, en llibres com Els marginats socials en la literatura del Grup Modernista de Reus, Modernistes i contemporanis, Els mites nacionals catalans, La Ciutat Nova i una bona quantitat d’articles. És autor d’un llibre de contes, tres novel·les, dues obres de teatre i diversos llibres de poesia.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1426
  • Descargas del fichero: 986
  • Tamaño total: 808KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle