LA BIBLIA ANDORRANA (CATALA)

LA BIBLIA ANDORRANA (CATALA) descargar pdf

LA BÍBLIA ANDORRANA (CATALÀ)
(edición en catalán)
ALBERT VILLARO ,
«LA BIBLIA ANDORRANA (CATALA) completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA BIBLIA ANDORRANA (CATALA) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA BÍBLIA ANDORRANA (CATALÀ)

La guerra bruta d’espionatge entre Espanya i Catalunya al descobertA l’Andreu Boix, oficial de la policia andorrana, li han matat un banquer. Hi ha molts nervis. Hi ha un mar de rumors, i no n’hi ha cap que sigui bo. El Principat, a contracor, s’ha convertit en l’escenari d’una sorda batalla entre serveis d’intel·ligència rivals (o potser no tan rivals) que compren, venen, inventen o roben informacions sensibles. La supervivència del petit país pirinenc, que sense buscar-ho s’ha trobat amb una difícil relació amb els estats veïns, penja d’un fil. Ningú no és qui diu que és. El Boix haurà de viatjar a Madrid, remenarà alguns papers vells i, sobretot, per primer cop a la vida i molt a desgrat seu, haurà d’actuar sense escrúpols ni contemplacions.«El document tenia una coberta de pergamí arrugat, sense títol, només amb una etiqueteta de paper enganxada al llom, amb un número 27, probablement una signatura topogràfica, que tal vegada indicaria la seva situació relativa a l’armari de les Sis Claus.[…]—No pot ser—va dir—. És una bomba. Una bomba d’hidrogen. I aquell paperot, com podia ser una bomba? Si amb prou feines es podia llegir, i qui l’havia escrit i qui l’havia amagat i qui l’havia robat feia segles que eren pols i no pagaven contribuci ó. Jo no entenia res de r…

Ver más

ALBERT VILLARO

Albert Villaró és andorrà, nascut a la Seu l’any 1964. Ha publicat un llibre de relats, La selva moral (1993), i quatre novel·les: Les ànimes sordes (2000), Obaga (2003), L’any dels francs (Premi Nèstor Luján 2003) i Blau de Prússia (Premi Carlemany 2006). Fa ben poc ha acabat el llibret d’una òpera titulada El somni de Carlemany, al qual ha posat música el compositor napolità Sergio Rendine. Obaga ha estat traduïda al castellà i al francès,i Blau de Prússia ha aparegut en castellà i en italià. 
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Policial

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Policiaca. Novela negra en bolsillo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
304
Editorial:
LABUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788416600519
Fecha de publicación:
2018
Editado en:
BARCELONA

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1357
  • Descargas del fichero: 623
  • Tamaño total: 748KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle