LA BARRUFETA: LA FAM DELS BARRUFETS

LA BARRUFETA: LA FAM DELS BARRUFETS descargar pdf

«LA BARRUFETA: LA FAM DELS BARRUFETS completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA BARRUFETA: LA FAM DELS BARRUFETS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de LA BARRUFETA: LA FAM DELS BARRUFETS

Mentre els Barrufets gaudeixen de la primavera, en Gargamel prepara un nou assalt contra els seus petits enemics blaus. El malvat bruixot crea la Barrufeta amb l’objectiu que sembri la discòrdia en el Poble Barrufet. I tot i que al principi els Barrufets no acaben d’acostumar-se a la manera de comportarse de la seva nova companya, al cap dels dies despertarà en ells una follia d’amor que pot portar greus conseqüències per al Poble Barrufet.

A “La fam dels Barrufets”, l’incendi del rebost durant els primers dies de l’hivern obliga els Barrufets a abandonar el seu estimat poble per anar a buscar menjar més enllà de les muntanyes.Mentre els Barrufets gaudeixen de la primavera, en Gargamel prepara un nou assalt contra els seus petits enemics blaus. El malvat bruixot crea la Barrufeta amb l’objectiu que sembri la discòrdia en el Poble Barrufet. I tot i que al principi els Barrufets no acaben d’acostumar-se a la manera de comportar-se de la seva nova companya, al cap dels dies despertarà en ells una follia d’amor que pot portar greus conseqüències per al Poble Barrufet.
Ver más

PEYO
Pierre Culliford
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Comics

Géneros de este libro:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1473
  • Descargas del fichero: 1001
  • Tamaño total: 894KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle