LA BARCELONA DE CERDA: LA CABALA I LA CONSTRUCCIO DE L EIXAMPLE

LA BARCELONA DE CERDA: LA CABALA I LA CONSTRUCCIO DE L EIXAMPLE descargar pdf

«LA BARCELONA DE CERDA: LA CABALA I LA CONSTRUCCIO DE L EIXAMPLE completo en español»

Estás por comenzar a descargar LA BARCELONA DE CERDA: LA CABALA I LA CONSTRUCCIO DE L EIXAMPLE en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

la barcelona de cerda: la cabala i la construccio de l eixample-f. xavier hernandez cardona-mar h. pongiluppi-9788416139804

Descripción

Ildefons Cerdà és l’artífex de la construcció de l’Eixample de Barcelona, la quadrícula urbana més famosa del món. Enginyer, urbanista, jurista, economista i polític, va ser un home polifacètic considerat un dels fundadors de l’urbanisme modern. Malgrat tot, va haver de passar gairebé un segle perquè es reconegués el seu llegat i alguns aspectes de la seva biografia ens són desconeguts encara avui dia.
Francesc Xavier Hernàndez Cardona, historiador, posa en context aquesta gran figura de la nostra història i ens introdueix en el sorprenent imaginari de l’enginyer. En el disseny de l’Eixampleva recuperar el saber dels grans enginyers anteriors, i fins i tot va respectar la topografia romana. El factor sorprenent és com incorpora l’herència de la tradició maçònica i cabalística a l’Eixample, i com els seus deixebles i seguidors van continuar amb aquesta herència fins arribar a la Barcelona que avui dia coneixem.

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:
Historia
Historia

Más detalles relevantes

Páginas del libro: 120

Editorial: ANGLE

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tapa dura

ISBN: 9788416139804

Fecha de publicación: 2015

Editado en: ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1450
  • Descargas del fichero: 618
  • Tamaño total: 610KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle