L OMBRA ARDENT

L OMBRA ARDENT descargar pdf

«L OMBRA ARDENT completo en español»

Estás por comenzar a descargar L OMBRA ARDENT en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de L OMBRA ARDENT

Hilas és capturat pels Corbs i enviat a treballar a les mines de coure de lilla de Talacrea. Pirra també va a parar a lilla, enganyada per Hekabi, a qui havia demanat ajuda per fugir de Keftiu. Telamó havia plorat la mort de Hilas, però la pena es converteix en odi quan sap que en realitat està viu. Hilas aconsegueix fugir de la mina i troba a les muntanyes un cadell de lleó abandonat. Pirra sassabenta dels plans que tenen els Corbs datacar Keftiu. Amistat, enemistat, traïció, lamenaça duna gran guerra i tot plegat en una illa assentada sobre un volcà que es va despertant a mesura que les mines li furguen les entranyes.
Ver más

MICHELLE PAVER

Va néixer a Malawi. La seva mare era belga i el seu pare sud-africà. Es van traslladar a Anglaterra quan ella tenia tres anys, es va criar a Wimbledon i va estudiar a la Lady Margaret School. Es va graduar en bioquímica a la Universitat d’Oxford i, posteriorment, va treballar en un bufet d’advocats. Després de la mort del seu pare, va decidir agafar-se un any sabàtic, i va aprofitar per viatjar per França i Amèrica. Va ser llavors que va escriure el seu primer llibre,Without Charity. Quan va tornar, va deixar la feina d’advocada per dedicar-se exclusivament a l’escriptura. AmbWolf Brother (2004) va inaugurar una sèrie de cinc novel·les ambientada en la prehistòria que ha aconseguit un gran èxit arreu del món.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1284
  • Descargas del fichero: 1020
  • Tamaño total: 730KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle