L HOME INQUIET

L HOME INQUIET descargar pdf

«L HOME INQUIET completo en español»

Estás por comenzar a descargar L HOME INQUIET en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de L HOME INQUIET

A la vida de l’inspector Kurt Wallander hi ha hagut alguns canvis: no només ha fet realitat el vell somni de tenir una casa al camp, sinó que a més la seva filla Linda l’ha fet avi. Però la tranquil·litat de seguida s’esvaeix quan un dia d’hivern de 2008 el sogre de Linda, un oficial d’alt rang de la Marina sueca anomenat Håkan von Enke, desapareix mentre passeja per un bosc prop d’Estocolm. Tot i que la policia de la ciutat s’encarrega de la investigació, Wallander no pot evitar implicar-s’hi, sobretot quan sap que una altra persona desapareix en circumstàncies misterioses. Les pistes apunten a alguns grups d’extrema dreta que són dins la Marina sueca, i a uns fets que van tenir lloc al final de la Guerra Freda, als anys vuitanta, quan diversos submarins soviètics van ser acusats de violar les aigües territorials del país. Wallander és conscient que està a punt de revelar un secret que recorre tota la història de Suècia després de la Segona Guerra Mundial. Però un altre núvol encara més negre arriba des de l’horitzó.

Ver más

HENNING MANKELL

Escritor sueco nacido en Estocolmo. Inició su carrera literaria como dramaturgo, aunque más tarde se convertiría en autor de fama mundial, gracias a sus novelas policíacas protagonizadas por el inspector Kurt Wallander. Este personaje con problemas de salud, angustiado por los cambios políticos y sociales, y obsesionado por las dudas sobre su futuro como policía y siempre experto en el rastreo del criminal, lo han convertido en uno de los protagonistas de novela negra más leídos en el mundo entero. Ha publicado obras de teatro, narraciones infantiles y más de veinte novelas. Henning Mankell en la actualidad, es director del Teatro Avenida de Maputo (Mozambique).
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Policial

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Policiaca. Novela negra en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1552
  • Descargas del fichero: 914
  • Tamaño total: 974KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle