IOGA I EDUCACIO

IOGA I EDUCACIO descargar pdf

DOLORS GARCIA

«IOGA I EDUCACIO completo en español»

Estás por comenzar a descargar IOGA I EDUCACIO en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

ioga i educacio-dolors garcia-9788498833874

Descripción

Donar a conèixer el ioga des de l’escola, és ensenyar els nens a utilitzar els seus propis recursos interns per poder afrontar les diferents situacions que se’ls plantegin. El ioga ajuda a valorar a la persona tal com és, sense distinció de raça, sexe o religió. Aprendre a viure i a conviure amb els altres, a fer-nos responsables de nosaltres tenint en compte l’altre, són les dues primeres passes que ens proposa Patanjali i que enllacen amb els quatre pilars de l’educació.

El ioga a l’educació és un ensenyament interdisciplinari que ens ajuda a despertar les intel•ligències múltiples que tenim dins nostre, a ser més creatius, més sensibles, més intel•ligents i més feliços. Per poder fer un bon aprenentatge, els cos necessita estar relaxat, la respiració ha de ser lliure, les emocions han d’estar equilibrades i la ment concentrada. S’ha de potenciar l’aprendre a aprendre.

Aquest llibre va dirigit a mestres, pares i a qualsevol persona interessada en l’educació com a motor de canvi. Consta d’una part teòrica i d’una part pràctica. A través d’exercicis senzills, aprendrem a desenvolupar tot el nostre potencial intern, que ens servirà per anar creixent com a persones.

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Deportes

Géneros de este libro:
Deportes y juegos
Deportes y juegos

Más detalles relevantes

Editorial: L ABADIA DE MONTSERRAT

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Sin definir

ISBN: 9788498833874

Fecha de publicación: 2011

Editado en: ESPAÑA

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1478
  • Descargas del fichero: 699
  • Tamaño total: 936KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle