FULL DE RUTA: TOT EL QUE VOLS SABER DE LA INDEPENDENCIA I NO TENS A QUI PREGUNTAR

FULL DE RUTA: TOT EL QUE VOLS SABER DE LA INDEPENDENCIA I NO TENS A QUI PREGUNTAR descargar pdf

«FULL DE RUTA: TOT EL QUE VOLS SABER DE LA INDEPENDENCIA I NO TENS A QUI PREGUNTAR completo en español»

Estás por comenzar a descargar FULL DE RUTA: TOT EL QUE VOLS SABER DE LA INDEPENDENCIA I NO TENS A QUI PREGUNTAR en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de FULL DE RUTA: TOT EL QUE VOLS SABER DE LA INDEPENDENCIA I NO TENS A QUI PREGUNTAR

Tot el que vols saber de la independència i no saps a qui preguntar-ho ens dóna respostes clares i estableix el full de ruta precís, per poder arribar a destí. S’han acabat les proclames, i ja som als arguments. S’ha acabat la resistència i ja som a la fase cosntructiva. S’ha acabat voler seduir l’enemic i ja dediquem totes les energies a trobar els amics que ens fan falta. És un llibre que marca la plenitud d’aquest nou temps de maduresa en el procés cap a la independència.
Ver más

PATRICIA GABANCHO

Patrícia Gabancho (Buenos Aires, 1952) és periodista i escriptora. S’ha especialitzat en temes de cultura, història i urbanisme. Ha publicat nombrosos llibres, entre els quals destaquem Cultura rima amb confitura, El Besòs, el riu que mirava passar els trens, Despert entre adormits. Joan Maragall i la fi de segle a Barcelona, La batalla de l’Estatut i Crónica de la independència. Col·labora en diversos mitjans de premsa i ràdio, en tasques de difusió cultural i participa en les principals tertúlies mediàtiques catalanes.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Ciencias Políticas y Sociales

Política

Política nacional

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1287
  • Descargas del fichero: 851
  • Tamaño total: 654KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle