FESTES I CELEBRACIONS. BARCELONA 1700

FESTES I CELEBRACIONS. BARCELONA 1700 descargar pdf

«FESTES I CELEBRACIONS. BARCELONA 1700 completo en español»

Estás por comenzar a descargar FESTES I CELEBRACIONS. BARCELONA 1700 en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

festes i celebracions. barcelona 1700-albert garcia espuche-9788498502176

Sinopsis de FESTES I CELEBRACIONS. BARCELONA 1700

L´anàlisi de les festes és essencial per entendre la Barcelona de 1700 i la de tot el segle XVII. L´estudi abordat en aquesta obra resulta especialment interessant des de diversos punts de vista: per constatar la gran quantitat de festes, de tot tipus, que s´hi celebraven, un fet que està en sintonia amb una economia i una societat en absolut deprimides; per dibuixar alguns dels trets definidors de dita societat, que mostrava uns graus apreciables de resistència i d´autonomia. Quart exemplar de la col·lecció La ciutat del Born. Barcelona 1700.
Ver más

Albert Garcia Espuche

Albert Garcia Espuche (Barcelona, 1951) és historiador. Fa més de trenta anys que estudia la Barcelona dels segles XIV a XVIII. Ha publicat magnífiques obres sobre aquest tema, entre les quals destaca La ciutat del Born. Economia i vida quotidiana a Barcelona (2009), obra per la qual va rebre el Premi Nacional de Cultura. Impulsor i primer director del Born Centre Cultural, l’autor ha rebut diverses vegades el Premi Ciutat de Barcelona.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Cataluña

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1738
  • Descargas del fichero: 682
  • Tamaño total: 685KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle