FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA

FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA descargar pdf

«FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA completo en español»

Estás por comenzar a descargar FARMACIES HISTORIQUES DE CATALUNYA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

farmacies historiques de catalunya-consol balcells-jaume casas-9788496970151

Descripción

Recuperació del magnífic patrimoni artístic de les farmàcies catalanes
El món farmacèutic, tan sensible a les expressions artístiques de cada moment històric, manté un patrimoni extraordinari, amb nombrosos establiments que poden figurar entre els millors comerços de Catalunya i altres que, més modestos, tenen detalls, objectes i racons d’un gran encant.
És prou coneguda i reconeguda la importància artística de diverses farmàcies modernistes de Catalunya, amb mostres notables en arquitectura, pintura, forja, vitralls, escultura, decoració i les diverses arts aplicades. Altres farmàcies conserven íntegrament o parcialment la decoració noucentista, d’art decó, racionalista, etc. En qualsevol estil artístic trobem exteriors bonics, interiors elegants, pintures, paviments i rètols molt bells, un mobiliari magnífic i, en general, una decoració esplèndida, molt abundant en detalls d’interès.
A banda de la importància artística de l’edifici, l’establiment comercial o la decoració en ella mateixa, moltíssimes farmàcies conserven objectes, cartells, rètols, pots i altre material d’un gran valor històric i patrimonial. Es tracta de peces que donen a les farmàcies el seu esperit i el seu ambient.
El llibre aplega imatges d’unes 70 farmàcies fetes per Consol Bancells, fotògrafa especialitzada en arquitectura i art, i incorpora, com a complement, algunes fotografies antigues, especialment significatives, procedents dels mateixos establiments.
Dels textos se n’encarregaran tres autors, especialistes tots ells en el món farmacèutic, la seva història i els moviments artístics de l’època: modernisme, noucentisme, déco…

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:
Historia
Historia

Más detalles relevantes

Páginas del libro: 296

Editorial: ANGLE

Idioma: CATALÁN

Encuadernación: Tela

ISBN: 9788496970151

Fecha de publicación: 2007

Editado en: ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1481
  • Descargas del fichero: 1005
  • Tamaño total: 667KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle