EXCURSIONS AMB NENS PER LA CATALUNYA CENTRAL DES D UNA AREA DE PI CNIC

EXCURSIONS AMB NENS PER LA CATALUNYA CENTRAL DES D UNA AREA DE PI CNIC descargar pdf

«EXCURSIONS AMB NENS PER LA CATALUNYA CENTRAL DES D UNA AREA DE PI CNIC completo en español»

Estás por comenzar a descargar EXCURSIONS AMB NENS PER LA CATALUNYA CENTRAL DES D UNA AREA DE PI CNIC en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

excursions amb nens per la catalunya central des d una area de pi cnic-barbara vastenavond-9788490342343

Sinopsis de EXCURSIONS AMB NENS PER LA CATALUNYA CENTRAL DES D UNA AREA DE PI CNIC

«Excursions amb nens per la Catalunya Central des d’una àrea de pícnic» és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris pel Bages, el Solsonès i el Berguedà per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Amb aquest llibre podreu passejar per prats subalpins enmig de vaques i ramats d’ovelles, agafar llanterna i bicicleta per entrar, muntanya endins, en antigues vies de tren per al transport de fusta del bosc, travessar passeres i ponts penjats sobre rius vermellosos, veure com neix un riu de la muntanya o enfilar-vos dalt d’una roca per admirar un falcó solitari. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telèfons de contacte.
Ver más

Barbara Vastenavond
Barbara Vastenavond (Dendermonde, Bÿlgica, 1977) i Rafael Servent Arracó (Barcelona, 1976) són pares d’en Rafel (2004) i la Queralt (2006). Historiadora de l’Art i gestora de plataformes culturals ella, periodista i historiador ell, farts de no trobar a la xarxa el que buscaven per a la seva família, l’any 2008 creen el portal web ExploraTgn.cat (www.exploratgn.cat), el primer portal de turisme i lleure familiar de les comarques del sud de Catalunya. Dos anys més tard, l’any 2010, impulsen la Xarxa Explora (www.xarxaexplora.cat), una associació de famílies excursionistes. L’any 2012 publiquen la primera guia de la col·lecció Excursions amb nens des d’una àrea de pícnic.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Deportes

Géneros de este libro:

Deportes y juegos

Deportes

Montañismo. Senderismo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1290
  • Descargas del fichero: 669
  • Tamaño total: 582KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle