EXCURSIONS A PEU PER GUILLERIES I SAVASSONA

EXCURSIONS A PEU PER GUILLERIES I SAVASSONA descargar pdf

EXCURSIONS A PEU PER GUILLERIES I SAVASSONA
(edición en catalán)
FRANCESC ROMA I CASANOVAS38.ª Setmana del Llibre en Català
«EXCURSIONS A PEU PER GUILLERIES I SAVASSONA completo en español»

Estás por comenzar a descargar EXCURSIONS A PEU PER GUILLERIES I SAVASSONA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de EXCURSIONS A PEU PER GUILLERIES I SAVASSONA

Aquest llibre us proposa quinze excursions pels espais de les Guilleries i Savassona, uns indrets fins ara poc coneguts per a la pràctica excursionista, però que poden esdevenir un marc incomparable per a la marxa nòrdica. Descobrireu llocs de ressonàncies històriques com l’Espluga Vella o castells com el de Savellana, però també una petita grimpada per una esmolada carena i molts senders i boscos que mai no s’acaben. En el llibre trobareu, també, informació sobre la durada, el desnivell i la topografia de cada itinerari, així com mapes i fotografies a tot color. Així mateix, hi ha una introducció que ajuda a fer una primera aproximació al medi que es vol trepitjar
Ver más

FRANCESC ROMA I CASANOVAS
Francesc Roma i Casanovas (Sant Martí de Centelles, 1963) va estudiar història contemporània i sociologia. A principis dels anys noranta va començar a investigar la història de l’excursionisme a Catalunya i després va seguir amb l’estudi de la muntanya des del punt de vista de la nova geografia cultural. En el transcurs d’aquesta recerca va doctorar-se en geografia, primer a la Universitat Autònoma de Barcelona i després a l’École des Hautes Études en Sciences So-ciales de París. De les seves darreres publicacions cal destacar Llegendes de la natura (2002), El paradís indicible. La representació de Montserrat a l’edat moderna (2002), Del Paradís a la Nació. La muntanya a Catalunya. Segles XV-XX (2004), i El Montseny. 50 itineraris a peu (2004).
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Deportes

Géneros de este libro:

Deportes y juegos

Deportes

Montañismo. Senderismo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
72
Editorial:
COSSETANIA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788490349526
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1413
  • Descargas del fichero: 635
  • Tamaño total: 926KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle