ESTATUT D AUTONOMIA DE CATALUNYA. TEXT INTEGRE I ACTUALIZAT I TES T. COL·LECCIO LEGISLATIVA OPOSICIONS

ESTATUT D AUTONOMIA DE CATALUNYA. TEXT INTEGRE I ACTUALIZAT I TES T. COL·LECCIO LEGISLATIVA OPOSICIONS descargar pdf

«ESTATUT D AUTONOMIA DE CATALUNYA. TEXT INTEGRE I ACTUALIZAT I TES T. COL·LECCIO LEGISLATIVA OPOSICIONS completo en español»

Estás por comenzar a descargar ESTATUT D AUTONOMIA DE CATALUNYA. TEXT INTEGRE I ACTUALIZAT I TES T. COL·LECCIO LEGISLATIVA OPOSICIONS en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de ESTATUT D AUTONOMIA DE CATALUNYA. TEXT INTEGRE I ACTUALIZAT I TES T. COL·LECCIO LEGISLATIVA OPOSICIONS

La present edició de la Llei Orgànica 6/2006, de 19 de juliol, de Reforma de l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, recull el text íntegre d’aquesta, amb la finalitat d’acostar al conjunt dels catalans a un text de referència que sens dubte influeix tant el pla personal, com cultural i professional. A banda del text íntegre de la norma, Editorial CEP ha considerat convenient incloure un conjunt de 375 preguntes tipus test sobretot el seu articulat l’objectiu del qual és facilitar l’estudi i compressió de la norma. Per les seves característiques pretenem que aquesta edició del nou Estatut d’Autonomia de Catalunya es converteixi en una obra de referència no sols per als catalans compromesos amb l’actualitat social que els envolta sinó també per a estudiants, professors i professionals del Dret.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Oposiciones

Géneros de este libro:

Oposiciones

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1669
  • Descargas del fichero: 749
  • Tamaño total: 1001KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle