ESMORZAR A CENTRAL PARK (SÈRIE NEW YORK ACADEMY 3)

ESMORZAR A CENTRAL PARK (SÈRIE NEW YORK ACADEMY 3) descargar pdf

«ESMORZAR A CENTRAL PARK (SÈRIE NEW YORK ACADEMY 3) completo en español»

Estás por comenzar a descargar ESMORZAR A CENTRAL PARK (SÈRIE NEW YORK ACADEMY 3) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de ESMORZAR A CENTRAL PARK (SÈRIE NEW YORK ACADEMY 3)

«Despres d’esforçar-me tant per aconseguir el meu somni, ha arribat l’hora de demostrar que estic preparada per presentar-me al millor concurs per joves escriptors. D’aixo depen quedar-me a Nova York o haver de renunciar a tot allo pel que tant he lluitat. Se que ho vull amb totes les meves forces, pero tambe se que es el repte mes gran que he encarat mai. No em rendire, no ara. áVaig a per totes!» #NewYorkAcademy La Sofia segueix vivint el seu somni a Nova York, escriu i gaudeix de la seva relació amb l’Hugo, de la que ja no ha d’amagar-se, i ha recuperat la seva amistat amb l’Alma, que s’havia vist perjudicada pels secrets i mentires, i de moment sembla que el Tim ha deixat de molestar-los i de fer-los la vida impossible. Ella està feliç, avança dia a dia a les seves classes i sembla que està aconseguint el respecte del Bromer, que segueix tan estricte com sempre. Tot sembla funcionar pero, serà capaç la Sofía de mantenir aquesta felicitat que tant li ha costat aconseguir i, sobre tot, a quin preu?

Ver más

ANA PUNSET

Ana Punset nació en Tarragona en 1981 y vivió en esta localidad hasta que empezó sus estudios universitarios de Comunicación Audiovisual en la Universidad Pompeu Fabra, en Barcelona. Tras participar en algunos proyectos de cine y televisión y cursar el Master de Escritura para Cine y Televisión de la Universidad Autónoma de Barcelona, además de varios cursos de la Escuela de Escritores de Madrid, comenzó a trabajar en el mundo de la prensa escrita. Publicó sus primeras crónicas culturales en Els Diaris Més, a las que les siguieron las críticas literarias del suplemento cultural Encuentros, de El Diari de Tarragona, en el que todavía hoy sigue colaborando. Ha contribuido en numerosas novelas publicadas mediante seudónimo y ahora es lectora profesional además de escritora.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1358
  • Descargas del fichero: 735
  • Tamaño total: 979KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle