EN JORDI I LA RESTA DEL MON

EN JORDI I LA RESTA DEL MON descargar pdf

«EN JORDI I LA RESTA DEL MON completo en español»

Estás por comenzar a descargar EN JORDI I LA RESTA DEL MON en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de (PE) EN JORDI I LA RESTA DEL MON

Al llarg de 9 anys,» Mi País», el suplement infantil del diari El País, va oferir als joves lectors més de 450 tires de Jordi… i la resta del món. Un divertit personatge creat per Jordi Sierra i Fabra, escriptor del que seguidors i crítics consideren la seva obra un clar exponent del nostre temps, i Quico Rovira, un gran l·lustrador de casa nostra amb una llarga trajectòria. Amb un traç senzill i poques paraules han estat capaços de fer riure cada cap de setmana a un munt de lectors.
Ver más

JORDI SIERRA
Jordi Sierra i Fabra va néixer a Barcelona el 1947. Escriptor prolífic, historiador del rock i viatger impenitent, viu amb la mateixa intensitat que els protagonistes de les seves novel·les. Ha estat guardonat amb diversos premis literaris, entre els quals el Villa de Bilbao (1975), l’Ateneo de Sevilla (1979), el Gran Angular (1980, 1982 i 1990), el Vaixell de Vapor (1990), el premi de la CCEI (1992), el Columna Jove (1993), l’Edebé (1993) i, per Concert en Sol Major, el Joaquim Ruyra (1996). Lectors i crítics consideren la seva obra un clar exponent del nostre temps.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Comics

Géneros de este libro:

Cómics manga infantil y juvenil

Cómics

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1703
  • Descargas del fichero: 857
  • Tamaño total: 692KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle