ELS SILENCIS DE LA BOCA DE LA MINA

ELS SILENCIS DE LA BOCA DE LA MINA descargar pdf

«ELS SILENCIS DE LA BOCA DE LA MINA completo en español»

Estás por comenzar a descargar ELS SILENCIS DE LA BOCA DE LA MINA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de ELS SILENCIS DE LA BOCA DE LA MINA

Pere Gabriel, fill d’una família obrera, es fa gran en un temps de revoltes i incerteses. De ben petit ha de treballar i enfrontar-se amb una vida molt dura, però plena d’il·lusions, curiositat i tendresa. La guerra civil, la derrota, sobretot, les hi anorrearà i li imposarà un silenci, que amagarà un secret íntim que no revelarà fins a la vellesa.

Ver más

ANDREU SOTORRA
Andreu Sotorra va néixer a Reus (Baix Camp) el 1950. Actualment resideix i treballa a Barcelona. Ha publicat vint-i-cinc llibres en llengua catalana -la majoria de novel·la breu i contes. Ha obtingut una vintena de premis literaris de narrativa curta, contes i novel·la i el premi Trajectòria pel conjunt de l’obra com a crític literari. Ha estat traduït a l’italià, el castellà, el gallec i l’euskera. És periodista cultural de premsa escrita i ràdio, especialitzat en l’àrea de teatre, i crític literari.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1394
  • Descargas del fichero: 947
  • Tamaño total: 737KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle