ELS PRIMERS DEMOCRATES: DICCIONARI BIOGRAFIC DEL LIBERALISMO MALLORQUI (1808-1837)

ELS PRIMERS DEMOCRATES: DICCIONARI BIOGRAFIC DEL LIBERALISMO MALLORQUI (1808-1837) descargar pdf

«ELS PRIMERS DEMOCRATES: DICCIONARI BIOGRAFIC DEL LIBERALISMO MALLORQUI (1808-1837) completo en español»

Estás por comenzar a descargar ELS PRIMERS DEMOCRATES: DICCIONARI BIOGRAFIC DEL LIBERALISMO MALLORQUI (1808-1837) en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de ELS PRIMERS DEMOCRATES: DICCIONARI BIOGRAFIC DEL LIBERALISMO MALLORQUI (1808-1837)

Diccionari biogràfic complet dels primers reformistes mallorquins que canviaren els vells valors.Aquest estudi treu a la llum la punta d’un considerable iceberg liberal que es va formar a Mallorca en la primera meitat del segle XIX. S’hi consignen més de tres-cents individus que l’autora ha pogut fer visibles amb documentació biogràfica inèdita, seleccionats d’una gran massa gairebé desconeguda.
Aquests homes i dones tingueren orígens socials molt diversos i molts d’ells encapçalaren les institucions polítiques en les etapes reformistes. Foren fills d’una Mallorca articulada al voltant d’un pròsper comerç marítim que clamava la llibertat econòmica i política. Peñarrubia destaca que aquella ànsia de llibertat també afectà llur cosmovisió i sovint els dugué a pràctiques vitals trencadores. Foren els primers liberals i bona part d’ells foren també els primers demòcrates i contribuïren decisivament a la socialització dels mallorquins en els nous valors.
Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de España

Géneros de este libro:

Historia

Historia local de España

Baleares

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1558
  • Descargas del fichero: 945
  • Tamaño total: 647KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle