ELS DIES QUE ENS SEPAREN

ELS DIES QUE ENS SEPAREN descargar pdf

«ELS DIES QUE ENS SEPAREN completo en español»

Estás por comenzar a descargar ELS DIES QUE ENS SEPAREN en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de ELS DIES QUE ENS SEPAREN

L’Abril està obsessionada amb els seus somnis. Des que es va crear amb aquell desconegut a la biblioteca, ell se li apareix cada vegada que es queda dormida. En el seu món oníric, el noi és el Víctor, un burgès de la Barcelona de 1914, i ella… Ella ni tan sols és ella mateixa, sinó la Marina, una obrera que viu al mateix edifici que el Víctor. Mentre la història dels dos joves del passat avança nit rere nit, l’Abril lluita per mantenir-se al marge de les emocions de la Marina i intenta descobrir què signifiquen aquells somnis.
Ver más

LAIA SOLER
Laia Soler (Lleida, 1991) és periodista especialitzada en creació literària. És l’autora deLos días que nos separan(I Premio Plafaforma Neo / La Caixa, 2013),Heima es hogar en…islandés(2015),Nosotros después de las doce(2016) iTú y yo después del invierno(2018). La sèrieAvui seremés la seva primera incursió en la literatura infantil.
Ver ficha del autor

Un llibre que t’enganxa des del primer dia que el comences a llegir. Me’l vaig acabar en 2 dies, es llegeix molt ràpid. És molt romàntic!

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1274
  • Descargas del fichero: 617
  • Tamaño total: 643KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle