ELS ANGELS DE GEL

ELS ANGELS DE GEL descargar pdf

ELS ÀNGELS DE GEL
(edición en catalán)
ANTONIO HILL GUMBAO38.ª Setmana del Llibre en Català
«ELS ANGELS DE GEL completo en español»

Estás por comenzar a descargar ELS ANGELS DE GEL en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de ELS ÀNGELS DE GEL

Una ambiciosa intriga psicològica de trets gòtics ambientada en la pròspera Barcelona de principis del segle XX.
«En aquesta història ens endinsarem en els racons més obscurs de l’ànima humana, en les atrocitats que poden cometre els éssers turmentats per la venjança i l’odi.»Tant els vius com els morts.»
Barcelona, 1916. Als vint-i-set anys, en Frederic Mayol ha deixat enrere una vida còmoda en l’esplendorosa Viena i la traumàtica participació en una guerra que continua assolant Europa. Psiquiatre i seguidor de les teories psicoanalítiques, s’enfronta al seu futur càrrec en un sanatori ubicat en un tranquil poble de pescadors proper a Barcelona, un lloc perfecte per superar els horrors viscuts al front.
Però la clínica i els seus voltants no són tan idíl·lics com ell es pensava. Les ombres d’un passat sinistre planen sobre els àngels que decoren la façana de l’edifici, com si volguessin reviure els esdeveniments que van succeir set anys enrere, quan aquell lloc era un prestigiós internat per a noietes de bona família que va tancar les portes després d’un tràgic incendi.
Atrapat entre l’anhel de desvelar el misteri que s’amaga entre els murs del casalot i l’amor que sent per la Blanca, una de les antigues alumnes de l’escola, en Frederic hau…

Ver más

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Policial

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Policiaca. Novela negra en bolsillo

Más detalles relevantes
Páginas del libro:
480
Editorial:
DEBUTXACA
Idioma:
CATALÁN
Encuadernación:
Tapa blanda
ISBN:
9788418132766
Fecha de publicación:
2020
Editado en:
ES

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1496
  • Descargas del fichero: 937
  • Tamaño total: 984KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle