EL VIGILANT AL CAMP DE SEGOL

EL VIGILANT AL CAMP DE SEGOL descargar pdf

«EL VIGILANT AL CAMP DE SEGOL completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL VIGILANT AL CAMP DE SEGOL en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

el vigilant al camp de segol-j.d. salinger-9788496863217

Sinopsis de EL VIGILANT AL CAMP DE SEGOL

Els dos llargs dies que Holden Cauldfield, el jove protagonista, passa a Nova York són la seva fugida personal. Fuig del món dels adults, un món que rebutja, intentant protegir la seva infantesa, un territori pur que ja no és el seu. Holden Cauldfield sap que s’està fent gran i que no pot deturar aquest procés natural; es rebel·la i, volent actuar contra l’inevitable pas del temps, el noi opta per un camí incert i de difícil tornada…Amb El vigilant en el camp de sègol, J. D. Salinger va escriure la que ha estat considerada la gran novel·la americana. Certament, aquest és un títol ja clàssic de la literatura nord-americana i, de fet, de la literatura occidental contemporània.
Ver más

J.D. SALINGER

(Nueva York, 1919 – New Hampshire, 2010 ). J. D. Salinger se graduó en una academia militar y después asistió brevemente a dos universidades. Su obra más importante, El guardián entre el centeno (1951), le estableció como escritor de culto y Holden Caulfield, el héroe de la novela, se convirtió en prototipo del adolescente rebelde y confuso que busca la verdad y la inocencia lejos del mundo falso de los adultos. Otras obras de Salinger, que tras su temprano éxito literario se convirtió en un ermitaño, son su libro de relatos Nueve cuentos (1953), Franny y Zooey (1961), Levantad, carpinteros, la viga maestra y Seymour: Una introducción (ambas en 1963). Todas ellas tratan de los problemas de los niños de la familia Glass, brillantes y extremadamente sensibles.
Ver ficha del autor

Lúcid retrat de la pertorbació d’un adolescent davant la realitat que l’envolta. Descripció detallada de sentiments aplicables avui en dia per explicar la crisi que viuen molts nois i noies en deixar la infantesa i endinsar-se a la vida adulta. Lectura molt recomanable per adolescents i pels qui ja no ho són (com és el meu cas). La descripció de l’anhel d’en Holden de salvar als infants del camp de sègol (imatge que dóna nom al llbre) i la xerrada-adoctrinament del Sr Antolini en fer èmfasi de la importància de la cultura i l’educació per a la consecució de l’excel.lència son brillants.

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1360
  • Descargas del fichero: 641
  • Tamaño total: 740KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle