EL TEOREMA DEL LLORO

EL TEOREMA DEL LLORO descargar pdf

«EL TEOREMA DEL LLORO completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL TEOREMA DEL LLORO en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de EL TEOREMA DEL LLORO

Un bon dia Monsieur Pierre Ruche, un llibreter de vell de París, rep una carta d’un amic matemàtic del Brasil que no ha vist des de la Segona Guerra Mundial. Quasi simultàniament s’assabenta que el seu amic ha mort cremat en circumstàncies misterioses. Rellegint la carta que li havia enviat, plena de referències matemàtiques, Monsieur Ruche creu detectar-hi un missatge xifrat que li revela l’enigma del seu antic company. El teorema del lloro és una novel·la molt original, didàctica i entretinguda alhora, que ha estat saludada per la crítica francesa com El món de Sofia de les matemàtiques.

Ver más

DENIS GUEDJ

Denis Guedj, doctor en Història de les Ciències, és un mestre en l’art de comunicar l’amor per la ciència a través de la ficció. En són una prova La mesura del món (Edicions 62), La révolution des savants o L’Empire des nombres.El teorema del lloro és una novel·la de gran enginy que ens acosta de manera amena i senzilla al món de les matemàtiques. 
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Extranjera

Géneros de este libro:

Literatura

Narrativa en bolsillo

Narrativa extranjera del XIX al XXI en bolsillo

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1682
  • Descargas del fichero: 1034
  • Tamaño total: 816KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle