EL SOMNI D EN TINY COOPER

EL SOMNI D EN TINY COOPER descargar pdf

«EL SOMNI D EN TINY COOPER completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL SOMNI D EN TINY COOPER en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

Sinopsis de EL SOMNI D EN TINY COOPER

En Tiny Cooper va robar el cor dels lectors quan va ser presentat al món a Will Grayson, Will Grayson, una novel·la coescrita per John Green i David Levithan.

Ara, Tiny arriba fi nalment per explicar la seva pròpia història: el seu fabulós naixement i la seva infantesa, la recerca de l’amor vertader… i la desfi lada d’infames exnòvios, explicat de la forma en què sempre va voler: com un musical! Ple d’honestedat, humor i números musicals inoblidables.
Ver más

DAVID LEVITHAN

David Levithan va nèixer a Nova Jersey el 1972. Es va graduar en Literatura anglesa i en Ciències Polítiques a la Universitat de Brown. És director editorial de Scholastic i fundador del segell PUSH. La seva primera novel·la, Boy meets Boy, publicada el 2003, el va catapultar com una de les veus de la literatura juvenil actual. És autor, juntament amb John Green, de Will Grayson, Will Grayson. 
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Más de 12 años

Literatura más de 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1465
  • Descargas del fichero: 849
  • Tamaño total: 1020KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle