EL SILENCI I LA PEDRA

EL SILENCI I LA PEDRA descargar pdf

«EL SILENCI I LA PEDRA completo en español»

Estás por comenzar a descargar EL SILENCI I LA PEDRA en PDF. También disponible en EPUB. La descarga es muy sencilla y además puedes acceder a miles de libros.

el silenci i la pedra-josep vallverdu-9788424682651

Sinopsis de EL SILENCI I LA PEDRA

Tota la cort de Piranos sabia el nom del príncep, però ell no. I, en no poder escoltar-lo ni repetir-lo, al llarg de l’aventura del seu viure la gent li donarà altres noms. Séteros, el príncep, esdevindrà un famós escultor, i serà honorat a Atenes i arreu de l’Hèl·lade. Els viatges, les famílies adoptives, els enemics, tot sembla allunyar-lo del seu merescut destí. Però els déus vetllen per tots… La lectura d’aquest llibre en un context d’ensenyament mitjà avançat pot oferir una base prou ampla per a l’anàlisi, la descripció i la comprensió del món hel·lènic antic.
Ver más

Josep Vallverdu

En la seva llarga carrera, Josep Vallverdú ( Lleida,1923 ) ha dedicat una bona part de la seva obra als lectors joves, i ha aconseguit difusió i premis dins i fora del nostre país (Rovelló, Un cavall contra Roma, L’home dels gats, Les raons de Divendres, etc.). Autor d’assaigs, novel·les i contes, ha traduït també desenes de llibres. Com a creador, darrerament ha produït novel·les per a un públic ampli, a partir de propostes originalment juvenils, com aquesta novel·la, que arrenca de personatges de l’Illa del Tresor.
Ver ficha del autor

Ver otros títulos del mismo género >>> libros de Infantil

Géneros de este libro:

Infantil

Infantil 9 a 12 años

Literatura 9 a 12 años

Más detalles relevantes

Datos del fichero:

  • Visitas al día: 1436
  • Descargas del fichero: 995
  • Tamaño total: 596KB
  • Formatos: pdf epub mobi kindle